Medisch pedicure Roermond
Over ons
Voet-optimaal.nl

Over mij

Mijn naam is Kirstin Chorus; afgestudeerd als Sociaal pedagogisch hulpverlener (SPH) en als Medisch pedicure. Sinds 2002 werkzaam als ambulant pedicure. In 2014 heb ik de opleiding Medische pedicure afgerond en het besluit genomen om een praktijk aan huis te beginnen.

Als gediplomeerd medisch pedicure ben ik aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet en sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures (KRP) van ProCert. Beiden registers waarborgen de kwaliteit van de zorgverlening. KRP verplicht ons verder om jaarlijks accreditatie punten te halen door na/bijscholing te doen volgends de code van de voetverzorger; hierdoor blijf ik altijd up to date en zijn Uw voeten bij mij in goede handen.

Voet-optimaal.nl

Mijn praktijk bevindt zich achter het woonhuis op de Marga Klompéstraat 17 te Herten. De praktijkruimte bevindt zich op de begane grond en is rolstoel toegankelijk. U loopt via de zijkant van het woonhuis achterom naar de praktijkruimte. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een afspraak maken, dan kunt u mij altijd bellen (0475-472405/06-15534294) of mailen (kirstin@voet-optimaal.nl).

Graag tot ziens!

Kirstin Chorus